lørdag den 14. januar 2017

Første stop på USA-turen er ...

Den store planlægning fortsætter, og det gør tankerne om, hvor vi skal bo, hvilke byer vi skal besøge, og hvilke attraktioner vi skal opleve også.

Efter beslutningen om at flyve til Los Angeles og hjem fra San Fransisco var truffet, gik overvejelserne nu på, hvordan vi skulle rejse rundt derovre.

Gode venner af familien bor syd for Los Angeles, og dem ville vi gerne besøge. Dermed blev første stop på rejsen at finde et hotel der er placeret så det er nemt både at komme dertil efter vores lange flyvetur, at komme rundt til venner, strand, byliv og attraktioner.

Første stop på turen blev: Laguna Hills.
Her skal vi bo på Laguna Hills Lodge, og herfra har vi gode muligheder til at nå stranden/kysten og nå en masse attraktioner.


Billedet er hentet fra Tripadvisor.

I Laguna Hills skal vi have fire overnatninger, hvilket giver os tid til både at slappe af, se gode venner og så skal Thea og jeg i Disneyworld - men mere om det en anden gang.

Generelt har vi valgt hoteller ud fra anmeldelser fra andre besøgende, beliggenhed, inkluderet morgenmad, gratis parkering, mulighed for internet og pool.
Det afgørende ved beliggenheden er, at det er nemt at komme dertil, selvom USA jo er et ret godt sted at komme rundt i bil, så er det alligevel afgørende for os, at vi har muligheden for at komme relativt hurtigt fra og til hotellet. 
Inkluderet morgenmad gør det bare så meget nemmere at være på ferie med to børn. De kan vælge præcis, hvad de vil have, og hvornår, og vi skal ikke stresse over at finde et sted der er børnevenligt og har præcis hvad ungerne vil have.
Pool er på listen, da vi håber på godt vejr. Sidste gang vi var afsted var i marts 2014, og der var der hedebølge i LA, så der var vi glade for at vi havde muligheden for at bade i pool ved de hoteller vi besøgte, og med to børn er der endnu mere grund til at tro at vi får brugt en pool.

Mit kendskab til Laguna Hills er ellers ret begrænset, men jeg forestiller mig ikke, at vi er i nærområdet særlig meget. Men et tip om en god restaurant eller en god legeplads til børnene er meget velkomne!

Hvad har du gjort når du har rejst med børn til varmere lande? Hvad har du vægtet ved hotellerne? Kender du til Laguna Hills eller området omkring, så hører jeg gerne fra dig. 
Del gerne dine erfaringer, og inspirer mig i en kommentar nedenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar