onsdag den 8. august 2012

Milano-Prag, og første (halve) dag i Prag

Rejsen fra Milano mod Prag startede rigtig godt, da vores tog allerede ved afgang fra Milano Central Station var forsinket med 15 minutter. Efter ca. 30-45 minutter i tog kommer vi til den grænsen ved Schweitz og der vil de italienske tog åbenbart ikke køre videre. I hvert fald for alle passagerer besked om at skifte til et andet tog, og at reserveringerne nu ikke længere er gyldige, man kan derfor sætte sig hvor man vil (og få en plads hvis man er heldig, tænker jeg) i det nye tog. Vi er dog heldige og får plads på 1. klasse, hvor man ellers ikke kan rejse når man er på interrail. Her er der masser plads og airconditioningen virker helt perfekt - jubiii :)
Men nu er vi pludselig ca. 30 minutter forsinket og der er tvivl om hvorvidt folk kan nå deres tog videre fra Zürich.
Ca. 45 minutter før ankomst (den forsinkede ankomst) til Zürich, får vi besked om at nu vil toget køre uden stop mod Zürich. Ca. 15-20 minutter herefter kommer der en ny besked om at alle der skal mod Tyskland og Prag skal af på næste stop, og herfra skal de have andre tog mod Basel.
Forvirrede stiger en del passagerer ud fra toget ved en ukendt station, og først skal vi med et tog mod Lenzberg og herefter skal vi igen skifte mod Basel.
Først i toget mod Basel får vi at vide at vi godt kan nå vores CityNightLine tog mod Prag, hvilket vi er meget lettede over.
 1. klasse...
Venter på Basel togstation.


I formiddags klokken ca. 10.30 når vi Prag, og vi finder hurtigt frem til vores hotel. Vi slapper af, kommer på nettet, for undersøgt lidt forskelligt og senere tager vi mod byen.
Først skulle vi lige have lidt frokost :P


Vi har i dag været lidt ude og shoppe, for jeg kan åbenbart ikke bruge nogle af de sko jeg har fået med (4 par sko), så der er blevet købt et nyt par til mig ;)

Desuden har vi købt en lille figur (en hund), som skal hænge over Theas puslekommode.

Vi har været rundt i Stare Mesto (den gamle bydel), og vi har set både Rådhuset, med det astronomiske ur, paladset på pladsen, en kirke (tror den hedder TYR), og gået på Karlsbroen.



Vi har spist aftensmad på en sportsbar, hvor vi fik tjekkisk mad, og så Danmark tabe til Sverige :@




Nårh ja, og så lidt minder fra sidst vi var her, hvor Jonathan jo fik en bøde for at tisse på gaden (det sted fandt vi), og diskoteket i fire etager ud til vandet (det sted fandt vi også) :)


Nu er vi på hotellet og skal snart sove, godnat derude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar