torsdag den 9. august 2012

Det jødiske kvarter i Prag og dejlig middag for ingen penge

Ja, det er stort set hvad dagen har budt på. Vi vågnede og spiste morgenmad på hotellet - udemærket egentlig - og herefter gik turen mod hovedbanegården, hvor reservationerne til Berlin blev booket. Vi drog derefter mod den gamle by, hvor vi gik rundt i et par timer. Vi fik frokost på en lille italiensk restaurant - det var billigt - kun 300 tjekkiske Koruna (ca. 100 danske kroner) for hele måltidet - og det smagte dejligt.

Herefter gik vi over Karlsbroen, hvor vi overvejede et kort øjeblik at få op til slottet - men der var virkelig stejlt, så det kunne jeg ikke lige overskue. :/

Vi gik herefter tilbage mod det jødiske kvarter, hvor vi først fik en øl og en limonade, og herefter så dele fra der jødiske kvarter.




Vi gik tilbage mod hotellet, hvor vi gjorde et stop på Vasclav-pladsen - rigtig hyggeligt. :P

Og vi kom forbi en Marks & Spencer, hvor der blev kigget lidt på børnetøj - se billedet og fortæl hvad du synes om de bodyer til Thea ;)

Tilbage på hotellet, slappe lidt af med en øl og lidt kakaomælk ;)

Ud igen til aften, igen italiensk, men denne gang tæt på hotellet og rigtig hyggelig autentisk italiensk restaurant, hvor man egentlig fik fornemmelsen af at man skulle dele en omgang speghetti bolognese...
Vi fik brød med olie til at starte med, jeg fik lasagne og Jonathan fik kød og kartofler, og vi delte en lækker cheesecake, hvortil vi fik rødvin og cola + vand - alt sammen for under 300 danske kroner. Dejligt!



Godnat derude :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar